Een ode aan Howard Geld de Amerikaan

Lets talk about the book...

Als fervente lezer beland je midden in het bewogen leven van Bastiaan. Hij is de hoofdpersonage en de held van het verhaal. Drugs, seks en vrouwen drijven hem voort, en als lezer krijg je al snel een gevoel van leegte en zinloosheid vanuit Bastiaan. Wanneer Bastiaan in contact komt met het nalatenschap van Howie, vindt er een omslag plaats. (Howie was de bijnaam van Howard Geld de oprichter van Howie the Harp).

Stap voor stap beschrijf ik hoe Bastiaan de moeilijke stappen maakt van een verslaafde persoon naar iemand die de controle weer heeft over zijn leven. Door de opbouw kort en overzichtelijk te houden, probeer ik de aandacht van jou als lezer erbij te houden. Ik wou mezelf uitdagen als auteur om een complex probleem zo toegankelijk mogelijk te beschrijven. Ik denk dat het mij wel gelukt is. Althans de uitgever vind van wel, nu jij nog.

Door elk hoofdstuk af te wisselen met een gedicht leg ik bovendien een diepere laag van het gevoelsleven van Bastiaan bloot.

Voor wie is dit boek bedoeld? Voor een ieder die zelf last heeft van verslavingen- in de knoop met zichzelf zit- geen uitweg meer weet. Maar ook voor (ex) Howie studenten en aankomende ervaringsdeskundigen. Een behulpzaam boek voor hen die zijn of haar leven ook graag anders zou willen inrichten. Een revolutionair boek die je gewoon moet hebben!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Een ode aan Howard Geld de Amerikaan

Een Christendom zonder smaak

Altijd al een verhalenverteller?

En zo verscheen nummer 5...

De held zonder faam

Wijs me de weg naar de berg vol met Aforismen...